Ana içeriğe atla

DENEME VERİTABANLARIMIZ ERİŞİME AÇILDI

Tarih:  Date -


Business Book Summaries 
Business Book Summaries (BBS) veritabanı, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nin en iyi işletme kitaplarının kapsamlı özetlerini sağlar. Bu veritabanından faydalanan kullanıcılar en iyi işletme kitaplarına dair güncel kalırken, kurumlar ise liderlerini ve çalışanlarını eğitebilirler. 
Format: Özet
Son Erişim Tarihi: 17 Mayıs 2017
Tarama yapmak için tıklayınız.

 

ComicsPlus Çizgi Roman e-Platformu
90’dan fazla yayınevinden 16000’den fazla çizgi romanın bir araya geldiği bir platformdur.Aksiyon, Bilim Kurgu, Manga, Süper Kahramanlar ve Sinema/TV serilerini içeren 20 popüler kategoriye bilgisayardan, tabletten, akıllı telefondan erişim imkanısunmaktadır.
Format: Çizgi Roman
Son Erişim Tarihi: 8 Nisan 2017
Tarama yapmak için tıklayınız.

 

dMags (Digital Magazines)
Web sitesinden ya da iOS, Android platformlarından indireceğiniz dMags uygulaması üzerinden arşiv sayıları dahil tüm yayınlara (261 Dergi, 7300 sayıya) multiplatform erişim imkanı sağlamaktadır.
Format: E-Dergi
Son Erişim Tarihi: 10 Nisan 2017
Tarama yapmak için tıklayınız.

 

eBook University Press Collection
Bu veritabanında disiplinlerarası 6,115 tane eşsiz tam metin ekitap mevcuttur. 
Format:
E-Kitap
Son Erişim Tarihi: 17 Mayıs 2017
Tarama yapmak içi tıklayınız.

 

English Language Learner Reference Center (Read It!)
Read It! veritabanı, temel düzeyde İngilizce dil bilgisi ve okuma yetisi olan ve bunu geliştirmek için farklı konularda okuma materyaline ihtiyaç duyan kullanıcılara özel tasarlanmıştır. Özelleştirilmiş makaleler ve alıştırma quiz’leri dil öğrenimini destekler ve okuma becerisini geliştirir. Ayrıca, temel bilgi oluşturma, araştırma yapma ve çalışma yeteneklerini geliştirme konularında yardımcı olacak kaynaklar da Read It! içerisinde bulunmaktadır.
Format: Eğitim Materyalleri
Son Erişim Tarihi: 17 Mayıs 2017
Tarama yapmak için tıklayınız.

 

Indieflix; Bağımsız Sinema Filmleri
Sinema alanında güçlü bir platform olan Indieflix, ödüllü filmler, bağımsız filmler, kısa filmler ve belgesellerin de dahil olduğu 8000’den fazla filmle kullanıcılarının sinema dünyasını yakından takip etmesine olanak tanır.Ayrıca türe, filmin süresine ve izleyici kitlesine göre yapılabilecek aramalarla da zevkinize en uygun filmi kolayca bulup izleyebilir, facebook, twitter gibi sosyal medya hesaplarından paylaşabilirsiniz.
Format: Film
Son Erişim Tarihi: 8 Nisan 2017
Tarama yapmak için tıklayınız.

  

World Politics Review 
Uluslararası politika, dış siyaset ve uluslararası ilişkiler araştırmacılarına özel tasarlanan bu kaynak günlük ve online olarak yayın yapmaktadır. Uluslararası ilişkiler üzerine uzman analitik içerik, küresel konular ve bölgelere özel geniş kapsam, günlük yayımlanan analizler, tarafsız, fanatik olmayan ve farklı ideolojilerden oluşan içerik mevcuttur.
Format: Tam Metin
Son Erişim Tarihi: 17 Mayıs 2017
Tarama yapmak için tıklayınız.

 

World Scientific
7000’in üzerinde akademik e-kitaba sahip disiplinlerarası bir veritabanı olan World Scientific yılda 600’e yakın yeni kitap yayınlamaktadır.
Format: E-Kitap/E-Dergi
Son Erişim Tarihi: 28 Mart 2017
Tarama yapmak için tıklayınız.

 

Zinio e-magazinler
Zinio, renkli ve  interaktif bir e-magazin platformudur. Kullanıcılarına basit bir e- yayından çok tam bir dergi okuma deneyimini bilgisayarlarda, Android ve IOS platformlarında ve e-okuyucu cihazlarda eksiksiz bir şekilde sunmaktadır.
Format: E-Dergi
Son Erişim Tarihi: 8 Nisan 2017
Tarama yapmak için tıklayınız.